NACHTCLUB AMSTERDAMWe come alive at night!

Onze hoofdstad staat bekend om enkele van de beste uitgaansgelegenheden ter wereld. Wil jij de feestgeheimen van de beste, populairste nachtclub van Amsterdam? Geniet van een feest zoals je nog nooit genoten hebt! De nachtclub van Amsterdam laat de energie door je aderen stromen met de nieuwste RnB, Hip-Hop, House, Deep House en Urban tracks. Abe Club & Lounge is de nachtclub van Amsterdam waar alle feestgangers meer dan welkom zijn. Wacht niet langer en doe mee met de Amsterdamse nachtclub scene! Deel nieuwe blijvende herinnering met je vrienden en maak deel uit deze Amsterdamse nachtclubpret.


Zin in een feestje?

Abe Club & Lounge is de nachtclub van Amsterdam waar elke avond een feest is. Wij doen onze uiterste best om je de beste en nieuwste clubmuziek te bezorgen. We Zorgen dat we je aan het dansen houden. Maar als u even wilt bijkomen, dan is er altijd nog de optie om te relaxen in onze lounge. We hebben aan alles gedacht wat je van een nachtclub in Amsterdam verwacht. Ben je in Amsterdam op vakantie? Je kunt niet weggaan zonder de meest sexy nachtclub te proeven die Amsterdam je te bieden heeft. Wat vieren we? We genieten van:
• Het leven;
• Goede muziek;
• Fantastische mensen;
• Een geweldige sfeer;
• Verschillende feesten.
De nachtclubscene in Amsterdam is waar het bij Abe Club & Lounge om draait. Het is de nachtclub van Amsterdam om de feestgangers te ontmoeten. We laten je non-stop gaan. Onze DJ-line-up zorgt voor de nieuwste tracks om je iedere seconde van je bezoek te laten genieten. We hebben elke maand verschillende feesten met verschillende thema’s. Heb je het gevoel dat je een time-out nodig hebt van het feesten, maar ben je niet klaar om te vertrekken? Spring gewoon de lounge binnen en geniet met je vrienden van wat ijskoude drankjes. Onze Amsterdamse nachtclub is opgezet in twee aparte ruimtes om aan al uw wensen te voldoen. We hebben een club area voor de beste feesten, en een lounge area om even helemaal te ontspannen. Ben jij het clubbing-type of ben jij het chilling-type? Het maakt niet uit want wij zijn dè Amsterdamse nachtclub die je graag verwelkomt om de tijd van je leven te hebben. 

Het feest is nog niet voorbij

Abe Club & Lounge is de nachtclub voor jou als je opzoek bent naar iets speciaals. In onze club valt er altijd wel wat te beleven. Ben je opzoek naar een lang weekend vol feesten, of bent u er niet in geslaagd om op vrijdag, zaterdag of zondag langs te komen? Dan hoef je je absoluut geen zorgen te maken, want we willen niet dat u onze prachtige feestlocatie mist! Onze nachtclub is van donderdag tot dinsdag geopend. Perfect voor diegenen die een druk schema hebben tijdens het weekend. Abe Club & Lounge is de nachtclub Amsterdam voor jou met de nieuwste muziek en de beste feesten. Dus voor alle feestliefhebbers die opzoek zijn naar een lange stapavond, Abe Club & Lounge is waar je wilt zijn!

Verschillende artiesten, veel stijlen

Abe Club & Lounge is in staat om elk type clubber te voorzien van de nieuwste muziek. Onze DJ’s draaien altijd de nieuwste en populairste House, Hip-hop, RnB, Urban, Techno tracks en nog veel meer. We combineren deze variaties met enkele van onze eigen thema-avonden. Op maandag wordt je verwelkomt met ons thema "Welcome to our house". Op dinsdagen gaan we los met veel hits, ijskoude drankjes en confetti. En op donderdag hebben we altijd ons thema "Throwback Thursday". Onze Amsterdamse nachtclub entertaint dan altijd met Hip-hop en RnB-muziek zoals je van ons verwacht. Wat doen we op de resterende dagen? We houden ervan om dingen een beetje te mengen zodat onze bezoekers telkens iets anders krijgen. 

Doe het zelf

Ooit afgevraagd wat er in onze heerlijke cocktails bevatten? Als dat zo is, dan bieden wij de kans om zelf te leren hoe deze heerlijke drankjes gemaakt worden. We hebben een geweldige cocktailworkshop waarmee we jou, je vrienden, familie en collega's leren om de lekkerste cocktails te maken. Het is ook mogelijk om dit te combineren met uw privéfeest bij Abe club & lounge. Op deze manier kunnen jij en je crew feesten en tegelijkertijd leren hoe je je meest geliefde cocktail kunt maken. Waar anders kunt u feesten en leren hoe u heerlijke cocktails kunt mixen? Het antwoord is simpel, Abe Club & Lounge.

Follow the leader

Wilt u al onze activiteiten volgen? We zijn beschikbaar op alle huidige sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram. Op die manier bent u altijd goed op de hoogte van al onze evenementen. Als u ons wilt bellen voor reserveringen of iets dergelijks, kunt u ons kantoor van dinsdag tot vrijdag bereiken. Ons kantoor staat tot uw dienst van 10:00 uur 's ochtends tot 06:00 uur' s avonds.

Bekijk ook: EvenementenBedrijfsfeestClub Afhuren AmsterdamFeestlocatie AmsterdamAmsterdam NachtclubBeste Club In AmsterdamBeste Nacht club In AmsterdamLuxe Club AmsterdamNacht Clubs In AmsterdamDisco Amsterdam NL
Opening hours Thursday  | From 23:30 - 04:00
Friday     | From 23:30 - 04:00
Saturday | From 23:30 - 04:00
Sunday | From 23.30 - 04.00


  ABE Club & Lounge
©2019
Contact: You can reach us at the office from
Monday - Friday between 10AM and 6PM.
At the Club you can reach us via textmessage.

Office Number: 31 (0)20 845 7872
Club Number: 31 (0)6 24 48 25 90
INFO: info@clubabe.com
PRESS and PR: abigael@clubabe.com
REGARDING CLUBNIGHTS: florine@clubabe.com