NACHT CLUBS IN AMSTERDAMWat zie jij als een geweldige avond uit in Amsterdam? Een feest zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt in een club met een perfecte ambiance. Een levendige locatie waar elk feest anders is en de menigte op de DJ's kan rekenen om het nieuwste en het beste tracks te draaien. Uitstekend voor diegenen die naar de club gaan om de hele nacht te dansen. Zelfs voor diegenen die gewoon achterover willen leunen, ontspannen en een praatje maken terwijl ze geniet van een wat ijskoude drankjes. Abe Club & Lounge levert de beste avond uit die je ooit hebt gehad. Nacht clubs in Amsterdam zoals Abe Club & Lounge zijn zeer zeldzaam, je zal nog lang vertellen over je bezoek aan deze geweldige feestlocatie. Club Abe is ook beschikbaar voor privéfeesten. Het interieur is perfect aanpasbaar om te voldoen aan elke gewenste setting en we zullen er alles aan doen om uw volledig verzorgde feest een onvergetelijke ervaring te maken.


Nacht clubs in Amsterdam

Op zoek naar de de beste nacht clubs in Amsterdam? Abe Club & Lounge heeft het beste te bieden:
• Afwisselende feesten;
• Privefeesten;
• cocktails;
• club & lounge.
Bij het zoeken naar de beste nacht clubs in Amsterdam, biedt Club Abe de beste scene die beschikbaar is in onze hoofdstad. Is het weekend te druk voor je? Geen probleem, want Club Abe is zelfs op doordeweekse dagen geopend. Elke dag van de week heeft zijn eigen verschillende thema, met elke keer een andere wending. Op zoek naar een geweldige avond uit in een club met een mix van RnB, Hip-Hop, House, Deep House en Urban? Zoek dan niet verder, er zijn genoeg nachtclubs in Amsterdam, maar de real deal is op nummer 30 in de Amstelstraat nabij het populaire Rembrandtplein. Wil je feesten met alleen je crew? Club Abe is ook beschikbaar om te worden verhuurd om uw feest volledig te verzorgen. Haalt drinken het feestbeest in jou naar boven? Dan heeft Club Abe iets voor jou, want bij Club Abe worden de meest uitbundige cocktails voor je klaargezet om je drinkplezier naar een hoger niveau te tillen.

Beste nacht clubs in Amsterdam

Hoe zie jij je beste avondje uit ooit? Er zijn verschillende grote nacht clubs in Amsterdam. Maar de beste feesten voor je geweldige avondje uit staan op je te wachten bij Club Abe. Of je nu een privéfeestje geeft of leert hoe je onze smaakvolle cocktails kunt maken met een cocktailworkshops, Club Abe voldoet aan al je verwachtingen. De beste nacht organiseren? Clubs in Amsterdam bieden veel mogelijkheden, maar het is Club Abe die voor elk detail zorgt. Het maakt niet uit wat het doel van uw feest is, het interieur is perfect aanpasbaar om te voldoen aan de eisen van uw feest. Bel ons en boek nu uw feest!

Bekijk ook: EvenementenBedrijfsfeestClub Afhuren AmsterdamFeestlocatie AmsterdamAmsterdam NachtclubBeste Club In AmsterdamNachtclub AmsterdamBeste Nacht club In AmsterdamLuxe Club AmsterdamNacht Clubs In AmsterdamDisco Amsterdam NL
Opening hours Thursday  | From 23:30 - 04:00
Friday     | From 23:30 - 04:00
Saturday | From 23:30 - 04:00
Sunday | From 23.30 - 04.00


  ABE Club & Lounge
©2019
Contact: You can reach us at the office from
Monday - Friday between 10AM and 6PM.
At the Club you can reach us via textmessage.

Office Number: 31 (0)20 845 7872
Club Number: 31 (0)6 24 48 25 90
INFO: info@clubabe.com
PRESS and PR: abigael@clubabe.com
REGARDING CLUBNIGHTS: florine@clubabe.com