Luxe Club AmsterdamJe hebt alle gebruikelijke locaties in Amsterdam al wel gezien en je wil graag eens feesten in stijl. Het is tijd voor een feestje in een luxe club in het centrum van Amsterdam aan het Rembrandtplein in de Amstelstraat. Als het gaat om luxueuze clubs heeft Amsterdam een groot rijkdom aan Abe Club & Lounge. De sfeer bij Abe Club & Lounge is bewust opgezet om aan ieders feestbehoeften te voldoen met behoud van echte luxe. De stijlvolle uitstraling voor mensen die houden van een stijlvol feest, de beste beats, heerlijke drankjes en unieke omgeving. Feesten in stijl bij de luxe club in Amsterdam: Abe Club & Lounge!
Exclusieve club in Amsterdam
Wil je graag een onvergetelijke avond in een exclusieve club in Amsterdam? Abe Club & Lounge geeft je de meest luxe ervaring voor een fantastische avond uit. Onze luxe club in Amsterdam behoudt de flamboyante uitstraling door de beste feesten en artiesten maar ook door te schakelen tussen thema's. ABE Club & Lounge is er voor de nieuwste clubmuziek, variërend van urban, house en oldschool tot r&b en hiphop.

Bekijk ook: EvenementenBedrijfsfeestClub Afhuren AmsterdamFeestlocatie AmsterdamAmsterdam NachtclubBeste Club In AmsterdamNachtclub AmsterdamBeste Nacht club In AmsterdamNacht Clubs In AmsterdamDisco Amsterdam NL
Opening hours Thursday  | From 23:30 - 04:00
Friday     | From 23:30 - 04:00
Saturday | From 23:30 - 04:00
Sunday | From 23.30 - 04.00


  ABE Club & Lounge
©2019
Contact: You can reach us at the office from
Monday - Friday between 10AM and 6PM.
At the Club you can reach us via textmessage.

Office Number: 31 (0)20 845 7872
Club Number: 31 (0)6 24 48 25 90
INFO: info@clubabe.com
PRESS and PR: abigael@clubabe.com
REGARDING CLUBNIGHTS: florine@clubabe.com