DISCO AMSTERDAM NLHerken je het woord disco nog? Dit was de populairste clubmuziekstijl in de loop van de jaren zeventig. Deze muziek domineerde het clubcircuit in de jaren zeventig, maar verloor zijn populariteit aan het begin van de jaren tachtig. Dé disco van Amsterdam nodigt je uit om langs te komen voor niets minder dan de beste hedendaagse clubactie. Je vindt deze Amsterdamse disco in de Amstelstraat op nummer 30. Het pand was ooit een bank in handen van een zeer bekende succesvolle bankier, Abraham Carel Wertheim, die ook deelnam in filantropie en ondersteunde culturele activiteiten. Hij liet het gebouw herontwerpen wat werd gedaan met overheersende invloeden van eclecticisme. Combineer dit passé eclecticisme met de hedendaagse techno-invloeden en je krijgt de Abe Club & Lounge van vandaag.


Verleden & heden in Amsterdamse disco

Club Abe is de Amsterdamse disco die keer op keer levert. Deze disco biedt niets minder dan het beste en nieuwste van:
• Alle soorten clubmuziek;
• clubervaring;
• stijlvolle feestlocatie;
• Feestarrangementen.
Abe Club & Lounge wil zich onderscheiden door de nieuwste en beste clubmuziek te spelen. Deze grote variabiliteit wordt bereikt doordat we altijd de nieuwste RnB, Hip-Hop, House, Deep House en Urban tracks in de gaten houden. Desalniettemin, voor gasten die nostalgische gevoelen hebben, is elke donderdag gereserveerd voor hiphop en RnB zoals ze het zich herinneren. We doen onze uiterste best om onze gasten de tijd van hun leven te geven op de dansvloer met de meest recente en beste clubhits. Maar uiteraard zorgen we ook voor gasten die opzoek zijn naar een relaxed avondje uit. Daarom bieden we ook een lounge gebied aan waar je rustig kunt socializen en genieten van ijskoude drankjes en hapjes.

Club Abe is de disco in Amsterdam

Abe Club & Lounge is gemakkelijk de beste disco die Amsterdam te bieden heeft. Afgezien van onze eigen feesten, biedt onze club haar klanten de mogelijkheid om de club te huren voor eigen feesten. Ook hier zien we de veelzijdigheid in de setup van Club Abe, die bovendien kan worden aangepast aan de vraag van de klant. Een feest organiseren kan voor veel stress zorgen. Geen probleem, Club Abe kan zorgen voor het verzorgen van de benodigde snacks, eten en natuurlijk de drankjes. Ook hebben we een cocktailworkshop waar jij, je vrienden of collega’s deel aan kunnen nemen. Geniet van cocktails en leer hoe je deze wonderbaarlijke drankjes kunt maken. Abe Club & Lounge, top disco in Amsterdam!
Opening hours Thursday  | From 23:30 - 04:00
Friday     | From 23:30 - 04:00
Saturday | From 23:30 - 04:00
Sunday | From 23.30 - 04.00


  ABE Club & Lounge
©2019
Contact: You can reach us at the office from
Monday - Friday between 10AM and 6PM.
At the Club you can reach us via textmessage.

Office Number: 31 (0)20 845 7872
Club Number: 31 (0)6 24 48 25 90
INFO: info@clubabe.com
PRESS and PR: abigael@clubabe.com
REGARDING CLUBNIGHTS: florine@clubabe.com