BESTE NACHT CLUB IN AMSTERDAMSommigen van ons houden een rustige avondje thuis en anderen gaan graag op stap. Voor de laatste groep is Abe Club & Lounge de beste nacht club die Amsterdam te bieden heeft. Onze club onderscheidt zich van andere locaties door het beste van twee werelden te bieden. Voor mensen vinden die graag de hele nacht dansen en feesten hebben we een club area en voor anderen een lounge om te chillen en genieten van de geweldige cocktails geproduceerd in onze bar. Club Abe is de plek in Amsterdam voor iedereen die op zoek is naar een leuke tijd en om te socializen. Verder biedt Club Abe verschillende feestthema's en plannen we verschillende live-shows. Bezoekers worden altijd getrakteerd op de meest recente en populairste clubmuziek. Aarzel dus niet langer en kom naar beneden om te genieten van de beste nacht club die Amsterdam te bieden heeft, Club Abe.


De beste nacht club in Amsterdam

 Wat maakt Club Abe de beste nacht club in Amsterdam? Het antwoord op deze vraag is vrij eenvoudig. Club Abe:
• heeft een geweldige geschiedenis;
• definieert het nachtleven van Amsterdam;
• beschikt over 2 top areas;
• heeft het nieuwste in RnB, House, Deep House en Hip-hop;
• beschikbaar voor privéfeesten.
De beste nacht club in Amsterdam was ooit een welvarende bank geweest. De directeur, Abraham Carel Wertheim, was niet alleen een succesvol zakenman, maar hield ook erg van sociale activiteiten. Omdat de bank bloeide tijdens zijn tijd als directeur huurde hij een architect in om het gebouw opnieuw te ontwerpen met een eclectische stijl. Wij gebruikten dit in combinatie met de ideeën van een hedendaagse clubontwerper en kwamen met de beste nacht club in Amsterdam, Club Abe. Daarom is de naam van onze club ook afgeleid van zijn naam: Abraham Carel Wertheim. Het nachtleven van Amsterdam zou niet hetzelfde zijn zonder Club Abe. De muziek is altijd anders omdat Club Abe elke keer iets wil brengen naar het feest. Club Abe plant veel van te voren zodat er altijd een breed scala aan feesten is. Als dansen en wild zijn jouw ding is, dan past het feestgedeelte bij je behoeften. Als je wilt ontspannen en relaxen met een aantal van onze beste cocktails, moet je de loungeruimte proberen.

Uitstekende clubnacht? Amsterdam geeft je Club Abe

 Opzoek naar een geweldige clubnacht? Amsterdam presenteert Club Abe. Naast feesten en ontspannen heeft Club Abe nog veel meer te bieden. Club Abe maakt het mogelijk om de hele plaats te huren voor uw privéfeest. Ben je nieuwsgierig naar hoe de heerlijke cocktails worden gemaakt? Vraag naar onze cocktailworkshops voor een geweldige clubnacht. Amsterdam is de plek waar u kunt feesten met familie, vrienden en collega's terwijl u geniet van speciaal gebrouwen cocktails. Niet alleen deze cocktails drinken, maar ook leren hoe je ze zelf kunt mixen. Het is de moeite waard om de beste club te vermelden. Amsterdamse aandelen opent de deur meestal om ongeveer tien uur 's avonds tot ongeveer vijf uur' s ochtends. Club Abe is niet alleen in het weekend geopend, maar bijna de hele week. Iedereen verdient een geweldige tijd, iedereen verdient Club Abe.

Bekijk ook: EvenementenBedrijfsfeestClub Afhuren AmsterdamFeestlocatie AmsterdamAmsterdam NachtclubBeste Club In AmsterdamNachtclub AmsterdamBeste Nacht club In AmsterdamLuxe Club AmsterdamNacht Clubs In AmsterdamDisco Amsterdam NL
Opening hours Thursday  | From 23:30 - 04:00
Friday     | From 23:30 - 04:00
Saturday | From 23:30 - 04:00
Sunday | From 23.30 - 04.00


  ABE Club & Lounge
©2019
Contact: You can reach us at the office from
Monday - Friday between 10AM and 6PM.
At the Club you can reach us via textmessage.

Office Number: 31 (0)20 845 7872
Club Number: 31 (0)6 24 48 25 90
INFO: info@clubabe.com
PRESS and PR: abigael@clubabe.com
REGARDING CLUBNIGHTS: florine@clubabe.com