AMSTERDAM NACHTCLUBDè plek om te feesten en te chillen

Thank God it’s Friday! Na een lange week hard werken is het eindelijk tijd om wat stoom af te blazen. Je bent opzoek naar de beste feesten die het uitgaansleven van Amsterdam te bieden heeft, een plek waar de muziek hot is en de stemming relaxed. Zoek dan niet verder, Abe Club & Lounge is de ideale Amsterdamse nachtclub voor jou! Onze club heeft DJ's die je trommelvliezen strelen met de nieuwste tracks. Met uitstek de beste locatie onder de Amsterdamse nachtclubs als je de nacht van je leven wilt beleven. Het feest is de bij de enige Amsterdamse nachtclub die boven alle andere uitsteekt, Abe Club & Lounge. Onze club is verdeeld in twee afzonderlijke ruimtes. We hebben een ruimte waar je kunt feesten tot in de late uren en een ander waar je gewoon kunt chillen met vrienden. Verder hebben we in de loop van het jaar een breed scala aan evenementen gepland. Onze club is dè Amsterdamse nachtclub waar het allemaal gebeurt. Kom feesten bij de beste nachtclub die Amsterdam te bieden heeft. 


Geniet van het leven

De Amsterdamse nachtclub scene is perfect om er even helemaal bij te komen van je werkweek. Abe Club & Lounge is de place to be in Amsterdam. Het is dè Amsterdamse nachtclub die je lichaam en geest aanvult. De plek waar je wordt vermaakt vanaf het moment dat je binnenstapt tot in de late uren. Je blijven je vermaken en grooven bij de nieuwste clubmuziek, variërend van:
  • RnB;
  • Hip-hop;
  • House;
  • Deep House;
  • Urban.
Noem een genre en we hebben het. Onze club is dè Amsterdamse nachtclub die klaar staat om je de tijd van je leven te geven. En het is niet alleen de goede muziek waar we om bekend staan, we zijn vastberaden om je de complete belevenis te geven die je van een Amsterdamse nachtclub verwacht. Kom daarom langs en laat ons je meenemen op een onvergetelijke reis door een nacht waarover je nog lang zal praten. Een speciale plek nodig voor een feestje? Een locatie waar kan je feesten met vrienden, familie of met collega's? De meest gastvrije nachtclub die Amsterdam te bieden heeft, is open voor elk evenement of particuliere feesten, zoals bijvoorbeeld je verjaardag. Abe Club & Lounge, dè Amsterdamse nachtclub verwelkomt iedereen en elke gelegenheid. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor uw reserveringen.

Keep on grooving

Soms is het weekend gewoon niet genoeg en heb je nog een paar dagen extra nodig om te feesten. Geen probleem, want Abe Club & Lounge is dè Amsterdamse nachtclub die geopend is op maandag , donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Je bent van harte welkom om te genieten van het meest complete pakket dat een Amsterdamse nachtclub te bieden heeft. We leggen de lat steeds hoger met onze diverse DJ-line-ups, zodat elk aspect van een Amsterdamse nachtclub waar je naar op zoek bent, wordt vervuld. Onze deuren gaan rond 11 uur 's avonds open en het feest gaat door tot 5 uur' s ochtends. Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, u bent welkom om te komen feesten in de heetste nachtclub die Amsterdam te bieden heeft.

Party people

Socialiseren is waar het nachtleven bij ons om draait. De nachtclub van Amsterdam, Abe Club & Lounge, geeft een nieuwe definitie aan het woord socialiseren. Als een van de jongste locaties, zijn wij de Amsterdamse nachtclub waar mensen komen om te zien en gezien te worden. Abe club & lounge is de nachtclub in Amsterdam waar men komt om andere mensen te ontmoeten. Ons concept ondersteunt volledig jouw socialiserende honger en zorgt ervoor dat deze gestild wordt. Met je favoriete vrienden wat gaan drinken en dansen? Of geniet gewoon van een leuk gesprek terwijl je je overgeeft aan een lounge-sfeer zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Onze club is dè Amsterdamse nachtclub die alles heeft. Feest met je favoriete publiek en onderhoud je sociale leven met de gezelligste nachtclub in Amsterdam om aan al je sociale behoeften te voldoen.

Stil je dorst

Het nachtleven in de Amsterdamse clubs is populair vanwege de heerlijke drankjes. Abe club & lounge heeft een uitgebreid assortiment van de meest unieke en heerlijke cocktails, gemixt door ons ervaren barpersoneel. We bieden ook de mogelijkheid om onze heerlijke cocktails te leren maken. Je kunt ervoor kiezen om onze cocktailworkshop te ervaren tijdens je privéfeest in onze club. Samen met vrienden of collega’s kan je de meest bijzondere cocktails leren maken terwijl je geniet van de beste sfeer die een Amsterdamse nachtclub te bieden heeft. Niet zomaar cocktails, maar de beste cocktails die alleen bij Abe Club & Lounge gemixt worden.

Bekijk ook: EvenementenBedrijfsfeestClub Afhuren AmsterdamFeestlocatie AmsterdamBeste Club In AmsterdamNachtclub AmsterdamBeste Nacht club In AmsterdamLuxe Club AmsterdamNacht Clubs In AmsterdamDisco Amsterdam NL
Opening hours Thursday  | From 23:30 - 04:00
Friday     | From 23:30 - 04:00
Saturday | From 23:30 - 04:00
Sunday | From 23.30 - 04.00


  ABE Club & Lounge
©2019
Contact: You can reach us at the office from
Monday - Friday between 10AM and 6PM.
At the Club you can reach us via textmessage.

Office Number: 31 (0)20 845 7872
Club Number: 31 (0)6 24 48 25 90
INFO: info@clubabe.com
PRESS and PR: abigael@clubabe.com
REGARDING CLUBNIGHTS: florine@clubabe.com